Saue Valla parim noorsportlane on Liisa-Marie Lääne

Saue Vald valis 2020 aastal valla parimaks noorsportlaseks Tallinna Sõudeklubi liikme Liisa-Marie Läänet. “2020 on olnud tavapärasest väga erinev. Kevadel pandi spordiklubid kinni, kuid sellele vaatamata ei jäänud treeningud tegemata. Ka tulemused ei jäänud tulemata” ütles Saue abivallavanem Andres Kaarmann.

Saue Vald valis 2020. aastal valla parimaks noorsportlaseks Tallinna Sõudeklubi liikme Liisa-Marie Lääne.

“2020. on olnud tavapärasest väga erinev. Kevadel pandi spordiklubid kinni, kuid sellele vaatamata ei jäänud treeningud tegemata. Ka tulemused ei jäänud tulemata” – ütles Saue abivallavanem Andres Kaarmann.

Ka laureaate kuulutati käesoleval aastal veidi teistmoodi. Vaata põnevast videost (4:55) ise järgi.

“Selle aasta hooaeg tundus kuidagi tavapärasest kaootilisem, sellegipoolest said trennid tehtud ja palju oli vaja improviseerida. Põhiline eesmärk järgmiseks aastaks on isiklike rekordite parandamine testidel ja sisesõudmise võistlustel” – rääkis värske laureaat.

Liisa-Marie on 2020. aastal võitnud Eesti Karikavõistlustel naiste ühepaadis pronksi. Tulnud Eesti Meistrivõistlustel sprindis hõbedale. Võitnud Baltimaade Meistrivõistlustel sprindis kulla ja Eesti U23 meistrivõistlustel pronksi ühepaadis. Täiskasvanute meistrivõistlustelt saavutas Liisa-Marie kolmanda koha.